top of page

NBE 3000

NBE står för Nannic Beautyfying Energy och är ett professionellt koncept för hudföryngring som vänder sig till auktoriserade hudterapeuter eller motsvarande. Konceptet består av högteknologiska apparaturer, specialanpassade behandlingsserum med cellidentisk bas för hudföryngring som gör stor succé världen över. NBE är ett revolutionerande genombrott i kampen mot hudens åldrande och har öppnat upp en ny värld av möjligheter.

 

Behandlingarna bygger på en vetenskapligt utvecklad behandlingsmetod som är säker och väl beprövad, dermatologiskt testad och med effekter som är medicinskt bevisade. NBE är ett säkert och väl beprövat koncept helt utan nålar, laser eller andra aggressiva metoder. Varje behandling anpassas individuellt efter önskat resultat.

 

NBE 3000 är den kraftfullaste apparaturen i serien och möjliggör att upp till tre behandlingar kan kombineras och genomföras samtidigt. Apparaturen maximerar resultatet genom multifunktionella behandlingar för ansikte och kropp där dessa kan kombineras samtidigt. Under tiden då massage med RF används i ansiktet så kan du bland annat göra en detox, cellulitbehandling och lymfdränage på kroppen (se behandlingsområden för fler kombinationer).

HUDVÅRDSBEHANDLINGAR

 

En avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme och specialutvecklade serum från Nannic. De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras.

 

En säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur.

 

 

BEHANDLINGSOMRÅDEN

 

- Rynkor
- Linjer
- Slapp hud
- Akne
- Ärr
- Dubbelhaka
- Tunga ögonlock

- Oren hud
- Ytliga kärl
- Pigmentfläckar
- Förstorade porer
- Mörka ringar under ögonen
- Påsar under ögonen
- Överflödigt fett

- Bristningar
- Celluliter
- Muskelvärk
- Spända muskler
- Stress
- Detox
- Lymfdränage

 

SÄKER RADIOFREKVENS MED MAXIMAL KAPACIETET

 

Radiofrekvens (RF) är en säker och väl beprövad metod som använts inom kirurgin i över 70 år och mer än 20 år inom hud- och kroppsbehandlingar. Det är en mycket effektiv metod som omedelbart reducerar hudens tecken på åldrande och gör den slätare och fastare. Behandlingarna upplevs som en lätt uppvärmd massage, är ljuvligt avkopplande och kräver ingen konvalescenstid.

 

Nannic NBE RF använder sig av kapacitiv radiofrekvens som är speciellt utvecklad för att kunna utföra säkra behandlingar med maximalt resultat. Kombinationen av isolerade handverktyg med stora aktiva mottagarplattor som transporterar energin optimalt och möjliggör synliga resultat från första behandlingen. Redan efter ett fåtal behandlingar triggas kroppens egna system igång och långsiktiga resultat uppnås. En säker och väl beprövad teknologi som ger enastående resultat.

 

VETENSKAPLIGT BEVISADE EFFEKTER 

 

 • Stimulerar tillväxten av nya celler

 • Ökar produktionen av kollagen och elastin

 • Ökar fukthalten i huden

 • Ökar hudens absorption av aktiva ingredienser

 • Minskar porernas storlek

 • Förbättrar blodcirkulationen

 • Förbättrar strukturen på bindväven

 • Dränerar lymfsystemet

 • Stimulerar fettförbränningen

 • Ger förbättring i muskulaturen

 • Minskar antalet fria radikaler

 • Ger synliga resultat från första behandlingen

Långvariga effekter efter kur på fem behandlingar

bottom of page